Vanliga frågor

Kan vem som helst köpa av er?

Ja, absolut! Vi säljer till privatpersoner, snickare, bygghandlare, företag och husfabriker.

Vad kostar det att köpa list hos er?

Vi erbjuder lister i olika priskategorier beroende på om det är en list vi lagerför eller om det är en specialbeställning.
Specialbeställningar som körs fram i liten volym får ett högre pris per löpmeter i och med de fasta inställningskostnaderna. Generellt kan man säga att man kommer ner rätt bra i pris om man beställer ca 100 löpmeter. Hör av dig till oss så räknar vi på ett pris.

Kan jag lita på att jag får en god kvalitet när jag köper av er?

Vi kvalitetssorterar både före och efter hyvlingen, kapar bort defekter och sorterar. Ofta får vi beröm för den höga kvaliteten på både hyvlingsresultat och de nästan helt kvistfria listverken. Vi kan också hyvla och sälja billigare men då blir kunden ofta besviken när man inte kan använda allt som man köpt.

Om vi har en vacker listprofil som inte finns i ert sortiment, kan vi ändå få den tillverkad hos er?

Ja, det är just det som vi tycker är så roligt. Att nytillverka en profil som våra förfäder har skapat, kanske med enkla handverktyg, innebär att man vårdar gamla byggnader och sätter värde på byggnadstradition från förr. Skicka oss ett träprov eller en enkel ritning och ange hur många löpmeter som behövs så återkommer vi med ett pris.

Kan man besöka er fabrik och få med sig materialet direkt?

Ja, i vissa fall går det bra, men eftersom vi inte är en butik kan det vara svårt att ta fram varorna direkt. Därför vill vi gärna ha en beställning per telefon eller mejl innan så att allt klart när du kommer och hämtar.  Du kan också få det inplastat så att det bara är att trucklasta på en öppen släpkärra.

Vad kan man göra för att minska spillet och på så vis även kostnaden?

När det gäller beställning av foder t.ex. är vi öppna för att du mäter upp samtliga längder och antal, då kan vi oftast lägga ihop längder som passar efter din önskan

 

Kontaktuppgifter här!

 

 

 

Vanliga frågor 12 oktober, 2010